Skip to content
Politică

Șeful PNL Iași susține protestul ”15 minute”: Dacă nu ne vom aduna măcar 100.000, atunci PSD ne va trata în continuare ca pe o regiune dezbinată

Liderul filialei municipale Iaşi a PNL, deputatul Marius Bodea, susţine că dacă la protestul de vineri iniţiat de suceveanul Ştefan Mandachi, nu se vor aduna măcar 100.000 de oameni, atunci “PSD va trata în continuare Moldova ca pe o regiune dezbinată“. 

Deputatul Marius Bodea afirmă, într-un comunicat de presă, că semnalul tras de antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi reprezintă “o acţiune civică necesară, care arată falimentul guvernării PSD-ALDE în materie de investiţii publice în infrastructura rutieră“.

El a precizat că va participa vineri 15 martie, de la ora 15.00, la ceremonia simbolică de inaugurare a singurului metru de autostradă din regiunea Moldova, construit de antreprenorul sucevean, relatează News.ro

“Dacă din cei patru milioane de locuitori ai Moldovei nu ne vom aduna măcar 100.000, atunci PSD va trata în continuare ca pe o regiune dezbinată, incapabilă să îşi ceară ferm drepturile“, a afirmat Marius Bodea.

Liderul PNL Iaşi susţine că orice protest paşnic, inclusiv greva fiscală, constituie “metode legitime“ de a lupta cu puterea PSD-ALDE.

“Până nu vom găsi, pe lângă votul liber exprimat, cele mai eficiente metode de a-i face să-i usture pe cei de la putere, vom fi pe mai departe batjocoriţi. Este ultimul ceas, iar dacă acesta trece, putem considera că am capitulat“, a mai spus şeful liberalilor ieşeni.

Ştefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi, a anunţat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00.

Mai mulţi antreprenori din ţară au declarat că se alătură demersului. Totodată, primarul Iaşiului Mihai Chirica, dar şi edilul PSD al comunei Dobrovăţ, Cătălin Martinuş, au precizat marţi că vor sista activitatea vineri, timp de 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *