Skip to content
Siguranța cetățeanului

Şeful Poliţiei Bolintin Vale a bătut crunt un bărbat aflat la pământ – VIDEO

Featured Video Play Icon facebook

Violenţe fără margini la Giurgiu: un bărbat care era la pământ a fost lovit în mod repetat şi înjurat de un poliţist în civil, chiar şeful Poliţiei Bolintin Vale. Ceilalţi oameni ai legii care erau prezenţi nu au intervenit în niciun fel.

O înregistrare video în care un bărbat întins pe jos este lovit în repetate rânduri de un civil, înconjurat de mai mulţi poliţişti, dintre care unii în uniformă de intervenţie, este distribuită intens joi pe reţelele sociale. Bărbatul în civil este chiar şeful Poliţiei Bolintin Vale, fiind schimbat din funcţie.

În plus, Ministerul de Interne va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu.

La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu, are loc un conflict între două familii. Politiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, însă acesta a continuat şi în ziua de sâmbătă, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe stradă, la un grătar și consumând băuturi alcoolice. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor ordonanţelor militare cu amendă în cuantum de 13.000 de lei. Cu privire la modul de interventie al poliţiştilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competenta”.

Ciprian Necula, activist pentru drepturile romilor, afirmă, ca reacţie la aceste imagini, că „poliţia a redevenit miliţie”.

Nu mai urmăreşte intelectuali, ci „ţigani” pentru a se răzbuna şi pentru că, probabil, au ordin să distragă atenţia publică de la criza profundă si incompetenţa guvernului. Altfel, nu îmi imaginez cum este posibil ca toată armata întreaga să calce în picioare nişte oameni care petreceau la ei în curte, deci nu făceau nimic ilegal. Aştept ca ministrul Vela să îşi ceară scuze şi să îi demită pe agresorii din poliţie, iar justiţia militară sau civilă să îşi facă datoria. Platforma Aresel a sesizat deja Avocatul Poporului, a scris Comisiei Europene și Președintelui României”, a declarat acesta, informează adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *