Skip to content
Societate

Șeful Poliţiei de Frontieră și-a dat demisia după haosul din vama Nădlac: Chestorul Ioan Buda a invocat ”motive personale”

Inquam Photos / George Călin
" "

Chestorul Ioan Buda a demisionat, joi, din funcţia de inspector general al Poliţiei de Frontieră Române. Acesta a invocat ”motive personale”, iar demisia a fost înaintată ministrului de Interne.

”În cursul acestei zile, chestorul general de poliţie Ioan BUDA şi-a înaintat demisia din funcţia de inspector general al Poliţiei de Frontieră Române, din motive personale”, a transmis, joi, Poliţia de Frontieră.

" "
" "

Potrivit sursei citate, chestorul general de poliţie Ioan Buda a transmis ”poliţiştilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant”.

”De asemenea, chestorul general de poliţie Ioan BUDA mulţumeşte pentru implicare şi pentru sprijin tuturor colaboratorilor  instituţionali, celor din rândul societăţii civile, dar şi organizaţiilor profesionale şi sindicale ale  poliţiştilor.  

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne.

De la ridicarea stării de urgenţă, zilnic, în vămile de la frontiera româno-ungară s-au format coloane imense de maşini şi persoane care încercau să intre în ţară. De multe ori, şoferii protestau claxonând.

De joi, sunt deschise zece puncte de trecere a frontierei la graniţa cu Ungaria, potrivit News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *