Șeful poliției din Moldova: Agitatori pro-ruși au ajuns la mitingul AUR. Unii au fost opriți în vamă, alții în România

Sursa foto: politia.md

Viorel Cernăuțeanu, șeful Poliției din Republica Moldova, a vorbit vineri seara, în exclusivitate la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, despre încercarea unor agitatori plătiți de fugarul Ilan Șor să ajungă la București, pentru a sprijini acțiunea de protest a partidului AUR, care s-a desfăşurat în Capitală, în ziua Congresului PPE. Acesta a spus că oamenii au fost plătiți cu sute de euro fiecare, dar în urma bunei colaborări din autoritățile române și moldovene agitatorii nu au reușit să intre în România. „Nici măcar nu știau în ce localitate mergeau în România și despre ce e vorba. Nu aveau un leu la ei, avea o singură persoană 10.000 de euro, bani pentru toată lumea”, a declarat Viorel Cernăuțeanu. Potrivit șefului Poliției din R. Moldova, o parte dintre ei ar fi reușit să ajungă totuși la București.

Viorel Cernăuțeanu, șeful Poliției din Republica Moldova: Noi, de doi ani de zile avem o activitate intensă cu acești salariați ai lui Șor pentru destabilizarea R. Moldova, și acest lucru a fost demonstrat când au fost trimise persoane de la Moscova pentru pregătire la Chișinău. Pot să le aduc ca exemplu, în ansamblu, și ce s-a întâmplat la Paris cu oamenii rușilor.

În situația din ziua de azi vedem că atâta timp cât lui Șor i s-a permis să meargă la Moscova pentru a dirija cu partenerii de acolo, se intensifică acțiunile lor și la Chișinău, dar și la București

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL