Skip to content
Politică

Şeful Poliţiei Române, amănunte privind poligraful suspect. Andreea Cosma reacţionează

gandul.info

Amănunte despre poligraful de la Inspectoratul de Poliție Județeană Buzău – cel despre care Vlad Cosma spunea că nu funcționa corect și era folosit de către Direcția Națională Anticorupție pentru martorii falși – au fost dezvăluite de către șeful Poliției Române.

Mai precis, Cătălin Ioniță a anunțat că un nou dosar penal a fost deschis în acest caz după ce a fost efectuată o anchetă la IPJ Buzău, iar toate probele vor fi predate Parchetului General. Anchetatorii vor viza modul în care erau efectuate testele poligraf, conform Antena3.ro.

Totodată, Andreea Cosma a subliniat faptul că ea a semnalat neregulile și că poate să ofere mai multe detalii în acest sens.

„Cred că pe 24 martie sau 25 martie am făcut o interpelare în atenția Ministrului de Interne, cunoscând de la fratele meu, fostul deputat Vlad Cosma, aspecte legate de acest subiect în sensul că în 2015 și 2016, în urma declarațiilor mincinoase ca martor protejat pe care DNA Ploiești l-a obligat să le dea în două dintre dosarele în care a dat declarații. A fost dus la IPJ Buzău ca să susține aceste informații. Testul poligraf nu poate să iasă bun în timp ce tu minți, de aceea eu am semnalat acest lucru. Aștept ca Parchetul General să strângă mai multe informații, iar eu sunt la dispoziție să dau mai multe detalii”, a spus Andreea Cosma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *