Skip to content
Politică

Șeful Poliției Române, prima reacție legată de cazul șoferului anti-PSD

cotidianul.ro
" "

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a făcut marți declarații pentru Mediafax referitoare la cazul șoferului care deținea autoturismul prevăzut cu o plăcuță de înmatriculare ce transmitea un mesaj anti-PSD.

Concret, Ioan Buda a spus că măsurile luate legat de Răzvan Ștefănescu au fost luate în baza legii și nu în urma unor presiuni politice.

" "
" "

 „Am aşteptat de la autorităţile suedeze un răspuns şi am primit un răspuns prin care spune că numărul de înmatriculare preferenţiale sunt valabile doar pe teritoriul Suediei. Răspuns primit oficial prin Interpol. În situaţia respectivă, noi am identificat în trafic acest autoturism, i-au fost ridicate numerele de înmatriculare şi i s-a intocmit un dosar penal conform Codului Penal. Nu a fost o presiune politică, acesta este simplu adevăr, a declarat Ioan Buda, şeful Poliţiei Române.

Poliţia Rutieră a anunţat luni că maşina cu plăcuţe M…PSD a fost oprită de patru ori în trafic de Poliţie, începând cu data de 17 iulie, atunci când a intrat în ţară pe la Vama Nădlac, dar abia acum autorităţile au avut toate răspunsurile din partea autorităţilor suedeze, conform mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *