Skip to content
Politică

Șeful ”postacilor” Elenei Udrea, noi atacuri la Sorina Matei și divulgă ce jurnalist celebru era în camera Monicăi Macovei la Congresul PDL

" "

Cristian Călugăru, cel despre care vineri am aflat, din stenogramele confruntării dintre Elena Udrea și denunțătorii săi, că era responsabil de activitatea ”postacilor” PDL, a vorbit sâmbătă seară la Antena3 despre această situație.

Cristian Călugăru, responsabil de comunicarea Elenei Udrea, a punctat că Sorina Matei a fost prezentă în camera de la Romexpo în care se aflau susținătorii fostului ministru al Dezvoltării și că oferea indicații despre disemninarea unor anumite mesaje. Totodată, apropiatul Elenei Udrea a dezvăluit că și jurnalistul Andreea Pora era prezentă la Romexpo, dar în camera susținătorilor Monicăi Macovei, de la Congresul PDL din 2013.

" "
" "

Citește și: Unul dintre „postaci” divulgă întregul mecanism. De unde veneau banii

Citește și: S-a aflat suma uriașă cu care erau plătiți lunar ”postacii” PDL. STENOGRAME explozive din confruntarea Udrea- denunțători

”Nu am fost niciodată șeful postacilor PDL. Am fost director de comunicare la PDL București și exista o divizie în subordinea mea. În ceea ce privește incidentul cu Sorina Matei…Eu fac referire la un moment din 2013. (…) Sorina Matei era o susținătoare vașnică a lui Traian Băsescu.

În cămăruța de la Romexpo a Elenei Udrea a petrecut câteva ore acolo. La momentul respectiv, Sebastian Lăzăroiu a postat un mesaj pe Facebook în care îl ataca foarte dur pe Vasile Blaga. Sorina Matei a sesizat mesajul lui Sebastian Lăzăroiu. Sorina Matei cunoaște existența de acestor postaci. Ea ne spunea cum trebuie diseminat mesajul. 

(…) În camera (n.r.: susținătorilor de la Romexpo) Monicăi Macovei era Andreea Pora. Am încercat să scot în evidența ipocrizia Sorinei Matei. La 2 luni distanță, Sorina Matei a intrat într-un conflict cu Sebastian Lăzăroiu și se plângea că îi făcea tot felul de probleme, unele și penale. 

Am aflat tot de la Sorina Matei că Dan Tăpălagă era urmărit de niște oameni ai lui Sebastian Ghiță.”, a precizat Cristian Călugăru sâmbătă seară la Antena3.

”Lucrez alături de Elena Udrea de 5 ani. Nu mă dezic.”, a mai precizat apropiatul Elenei Udrea.

Călugăru a punctat că la serviciile ”postacilor” apelează toate partidele, chiar și anumite companii private, invocând și o situație a Antenei3. Acesta a precizat că în perioada în care Dan Voiculescu își aștepta sentința, existau oameni care postau mesaje în favoarea mogulului de pe adresele IP aparținând Antenei3.

”Inclusiv domnul Dan Voiculescu…Se dădeau mesaje. În perioada în care domnul Dan Voiculescu avea probleme se dădeau mesaje, cu ip de la Antena3.”, a dezvăluit Cristian Călugăru sâmbătă seară la Antena3.

Citește și: Cristoiu, avertismentul prin care induce panică printre ”postaci”. Demersul radical prin care aceștia pot fi contracarați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *