Skip to content
Politică

Șeful Poștei Române denunță un fake news în care se susține că va fi înlocuit cu un PSD-ist: ”Nimic din ce scrie aici nu e adevărat”

Directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan, a a reacționat la un fake news care a circulat pe mai multe grupuri de WhatsApp și care îi viza în mod direct funcția. Fake news-ul indicat de Ștefan ar fi fost o captură de pe pagina de facebook a cotidianului Adevărul în care se vorbea de iminenta sa schimbare de la conducerea Poștei Română în favoarea unui PSD-ist.

”Această ştire falsă circulă pe diverse grupuri de whatsapp. Nu obişnuiesc să reacționez la astfel de dezinformări, dar vreau să vă asigur că nimic din ce se scrie aici nu este adevărat. Mai mult, acestă informaţie nu se regăseşte nici pe site-ul publicaţiei Adevărul, nici pe pagina lor de facebook.

În aceste momente, am terminat o întâlnire cu domnul ministru Marcel Boloș în care am stabilit și alte detalii ale planului de modernizare a companiei cu care vă voi ţine la curent, în scurt timp. Munca mea la Poşta Română continuă!”, a scris directorul general al Poștei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *