Skip to content
Maramureș Știri locale

Șeful social-democrat al CJ Maramureș, acuzat de liberali că blochează un proiect de 136 de milioane de lei: depozitul de deșeuri de la Fărcașa

Inquam Photos / George Călin

Șeful PNL Maramureș, Ionel Bogdan, îl acuză pe șeful CJ Maramureș, social-democratul Gabriel Zetea, că a tergiversat și blocat centrul integrat de deșeuri al județului.

”136 de milioane de lei puse la dispoziție de guvern pentru finalizarea depozitului de deșeuri de la Fărcașa. Acest proiect este în colaps din cauza conducerii Consiliului Județean Maramureș, care a promis finalizarea lui în urmă cu patru ani, dar nu și-a respectat promisiunea.

Din cauza întârzierilor, exista riscul ca în curând Comisia Europeană să ne ceară toți banii europeni cheltuiți până acum cu acest proiect”, a scris Ionel Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Liberalul susține că ”maramureșenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenței PSD”.

”Cu siguranță, maramureșenii vor taxa proasta gestionare a acestui proiect de către Gabriel Zetea, care a promis multe, dar nu a făcut mai nimic.

Acum, Gabriel Zetea și echipa de conducere din Consiliul Județean trebuie să se concentreze pe acest proiect și să îl finalizeze. Nu mai au nicio scuză, deoarece am alocat toți banii necesari”, a subliniat șeful PNL Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *