Skip to content
Politică

Şeful social-democraţilor ieşeni anunţă că la Iaşi va fi construită cea mai mare sală polivalentă din ţară, cu peste 10.000 de locuri

Facebook @cotidianu.bzi

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, anunţă, miercuri, că ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a confirmat alocarea de fonduri pentru o sală polivalentă cu 10.000 de locuri la Iaşi, reprezentantul social-democrat precizând că va fi cea mai mare sală de acest gen din ţară.

Senatorul PSD Maricel Popa a scris, imercuri, pe Facebook, că ministrul Dezvoltării,  Cseke Attila s-a întâlnit joi dimineaţă la Iaşi cu reprezentanţi din administraţia publică şi că ar fi promis că în acest an vor fi alocate fondurile necesare pentru a începe construcţia unei săli polivalente în oraş, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri.

„Cea mai mare sală polivalentă din ţară va fi la Iaşi. Ministrul a confirmat astăzi finanţarea”, a afirmat senatorul PSD, Maricel Popa.

Liderul PSD Iaşi a mai precizat că noua sală se va face prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii şi că valoarea acesteia se ridică la aproximativ 213 milioane de lei.

Potrivit senatorului PSD Maricel Popa, ministrul Cseke Attila ar fi afirmat la întâlnirea cu autorităţile ieşene că tot în acest an va fi demarat un proiect pentru reabilitarea şi modernizarea Casei Pătrate, în care funcţionează în prezent Prefectura judeţului şi Consiliul Judeţean.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila se află joi la Iaşi, el având întâlniri cu şefii administraţiei ieşene, dar şi cu primari din judeţul Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *