Skip to content
Politică

Şeful statului le bate obrazul parlamentarilor privind cererile justiţiei

Preşedintele Klaus Iohannis le bate obrazul parlamentarilor în legătură cu supunerea la vot a cererilor venite din partea justiţiei.

În discursul susţinut, miercuri, în faţa Parlamentului reunit, şeful statului a declarat că „modul în care această instituţie răspunde la cererile justiţiei îi poate afecta credibilitatea”.

„Pentru mine, un Parlament puternic înseamnă şi o poziţionare corectă faţă de justiţie. De fiecare dată când am considerat că s-au produs derapaje în această privinţă, v-am comunicat, pentru că modul în care această instituţie răspunde la cererile justiţiei îi poate afecta credibilitatea. Doresc ca, la finele mandatului meu, în agenda preocupărilor publice, corupţia să nu mai figureze. O Românie puternică este una în care s-a recâştigat respectul pentru lege”, a punctat Iohannis.

2 comentarii la “Şeful statului le bate obrazul parlamentarilor privind cererile justiţiei

  1. Domnule Presedinte, dar curatenie prin justitia aia care colcaie de corupti si de orgoliosi, cine face ??? Ca ei vad ca nu sunt in stare sa se curete singuri . Fa mataluta sau cine crezi tu ca e abilitat sa faca asta, intai acolo curatenie, si sa bati dupa aia obrazul parlamentarilor.

  2. P.S.
    Cand justitia va renunta la a mai face gesturi si servicii politice si la vendeta personala, si atunci cand serviciile secrete vor reintra in matca din care s-au revarsat in ultimul timp cu manie proletara, va veni probabil timpul sa ne uitam cu mare atentie si asupra parlamentarilor. Pana atunci insa, mucles !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *