Skip to content
Politică

Șeful Tarom, exasperat de starea pistei de la Otopeni: E o chestiune ce ţine de civilizaţie!

romanialibera.ro

Șeful Tarom s-a arătat exasperat de starea pistei de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni. Vedeți mai jos care sunt nemulțumirile oficialului.

Pista de pe Aeroportul Otopeni are nevoie de investiţii, deoarece este plină de gropi şi taie roţile aeronavelor, a declarat duminică directorul Tarom, Werner Wolff, adăugând că, din această cauză, operatorul naţional este nevoit să schimbe roţile de trei până la cinci ori pe săptămână, în loc să le schimbe la câteva luni, scrie Adevărul.ro.

„Infrastructura aeroportuară nu ţine de noi. La Otopeni este nevoie de o investiţie masivă în  căile de rulare şi cred că trebuie să ne schimbăm şi noi acolo modul în care vin pasagerii. Sincer, mie nu îmi place că pasagerii de pe intern sunt lăsaţi undeva în câmp şi duşi cu autobuzele. Este o chestiune care ţine de civilizaţie şi de o posibilitate de a-i primi. Cu siguranţă că lucrurile se vor schimba, deoarece există un proiect la nivel de minister, la nivel de aeroport, din câte ştiu eu. Pe noi ne încurcă, cât de cât, gropile din calea de rulare şi care ne taie roţile şi pe care le schimbăm într-un mod halucinant. Sunt costuri masive. Nu creează nesiguranţă pasagerilor, însă important este să ne ridicăm la nivel european, daca tot dorim să fim în Europa, atunci să fim europeni. Nu îmi permit să spun că la Otopeni este cea mai proastă pistă, dar e una din pistele care trebuie refăcute”, a afirmat Werner Wolff.

Întrebat cât de des schimbă Tarom roţile din această cauză, Wolff a răspuns: „Schimbăm roţile, cele care sunt tăiate, de trei, patru, cinci ori pe săptămână. Există şi acolo nişte standarde pe care le îndeplinim. În loc să facem schimbări la câteva luni, le facem mult mai des”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *