Skip to content
Societate

Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, continuă la conducerea grupului și în 2020

profit.ro
" "

Adrian Dumitrache scris astăzi, 11:40 Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, va continua să conducă grupul de firme și în 2020, mandatul acestuia fiind prelungit cu 1 an, potrivit unei scrisori de informare obținută de Profit.ro.

„Rezultarele companiei demonstrează că Miroslav și echipa sa de management conduc Telekom România în direcția corespunzătoare. Compania va continua procesul de transformare concentrat pe digitalizarea și simplificarea întregii organizații, pentru a ține pasul cu evoluția pieței, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor săi”, se arată într-o scrisoare semnată de Michael Tsamaz, președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania, adresată angajaților grupului.

" "

Majoros a preluat conducerea grupului Telekom România la începutul anului 2016, cu un mandat de 3 ani. În noiembrie 2018, Profit.ro a anunțat că mandatul lui Majoros a fost prelungit cu un an.

Telekom România reunește activitatea foștilor operatori Romtelecom și Cosmote și are afaceri cumulate de aproape 1 miliard de euro, fiind unul dintre cei mai mari jucători locali pe piața de profil, scrie profit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *