Skip to content
Politică

Șeful TVR acuză presiuni politice enorme: „Mi se cere capul unui realizator”

" "

Președintele Televiziunii Române, Stelian Tănase, afirmă că este supus unor presiuni politice enorme, dezvăluind că „i se cere capul” unui realizator.

Este vorba despre Sorin Avram, potrivit șefului TVR.

" "
" "

„S-au făcut la mine presiuni insistente vizavi de diferite decizii, pe care ar trebui să le iau, de pildă acuma mi se cere capul lui Sorin Avram. Presiunile au venit din zone foarte înalte, de la PSD, nu de la partidul ecologist sau de la societatea civilă. Altfel nici nu m-aş fi sesizat. Dar acum, ştiţi cum este, nu este prost cine cere, ci cine dă.  Ei pot să spună o mulţime de lucruri, treaba mea este să refuz atunci când cadrul legal, ceea ce este normal, este depăşit. Şi am refuzat, bineînţeles”, a declarat pentru gandul Stelian Tănase.

Stelian Tănase se arată convins că va fi demis după campania prezidențială.

 ”După campanie o să vedeţi că o să fiu demis pentru că n-am acceptat anumite lucruri, este un risc. Nu este un risc, este o certitudine pe care mi-am asumat-o. Oricine câştigă mă demite, pentru că nu m-am cocoşat. Nu am făcut deal cu nimeni.”, a adăugat șeful TVR.

" "

3 comentarii la “Șeful TVR acuză presiuni politice enorme: „Mi se cere capul unui realizator”

  1. Tanase a zis ca daca erau presiuni de la alte partide nu s-ar fi sesizat
    Du-te Stelian Tanase de la la tvr ca ai capusat-o cu prietenii tai si oamenii lui antonescu

  2. Asta nu e ala care l-a tradat si pe EMIL CONSTANTINESCU ? Acum face campanie mascata–e suparat ca s-a suparat bietul CRIN ANTONESCU .

  3. Ia uite unde era coloana infinitului demnitatii deontologice !!! Mai Stelica, daca nu te-ai insufletit de demnitate cand ai fost pus acolo politic, de ce te superi bre cand, tot politic, vei fi dat la o parte ? Si ce daca te schimba, ai infaptuit ceva fapte de vitejie prin TVR ??? Ca e in aceeasi mizerie ca si pana acum, poate mai ceva. Sau nu prea stii sa faci altceva prin ograda mioritica, decat sa fii sef ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *