Skip to content
Politică

Selecția candidaților PSD din Sibiu, în funcție de numărul de like-uri pe Facebook

Selecția candidaților PSD din Sibiu, în funcție de numărul de like-uri pe Facebook.

Mai precis, doi studenţi sibieni vor avea şansa să candideze pentru funcţiile de consilier judeţean şi consilier municipal în Sibiu, dacă reuşesc să strângă cele mai multe like-uri pe facebook, în cadrul unei campanii iniţiate de Liga Studenţilor Social Democraţi, potrivit agerpres.ro. 

„Oferim o şansă pentru doi studenţi de a fi desemnaţi pe listele de candidaţi pentru postul de consilier la Consiliul Local al Municipiului Sibiu şi pe listele de candidaţi pentru postul de consilier la Consiliul Judeţean Sibiu”, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, Manuela Rascarache, coordonator al Ligii Studenţilor Social Democraţi Sibiu.

Candidaţii studenţi vor fi votaţi prin like-uri în perioada 20-31 martie. Primii doi vor fi desemnaţi candidaţi ai studenţilor PSD Sibiu, dacă se înscriu în partid. Pe urmă, cei doi candidaţi studenţi trebuie să strângă minim 3.000 de semnături pentru candidatura la Consiliul Local Sibiu, respectiv minim 4.000 de semnături pentru candidatura de consilier judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *