Skip to content
Sport

Selecţie de copii la Şcoala Socială de Tenis Simona Halep

Şcoala Socială de Tenis Simona Halep organizează o selecţie de copii pentru cel de-al doilea an consecutiv. De asemenea, se caută copii şi pentru şcolile de înot şi fotbal, care poartă numele Cameliei Potec şi Bogdan Stelea. Scopul selecţiei făcute de Stejarii Country Club este acela de a găsi copiii pasionați să practice tenisul, înotul si fotbalul, în limita locurilor disponibile.

Aceştia vor beneficia de cursuri cu antrenori cu experienţă în domeniu, de 2 ori pe săptămână, sesiuni de pregătire fizică şi echipamente profesioniste, în perioada octombrie 2018 – septembrie 2019. Activităţile vor fi găzduite pe terenurile de tenis, fotbal si piscina din cadrul Stejarii Country Club, copiii beneficiind de cele mai bune condiții oferite de club.

„Mă bucur că pot susține alături de Stejarii Country Club pentru al doilea an consecutiv școala socială de tenis, că pot să ofer șansa unor copii să practice tenisul într-un cadru organizat. Cred că aceasta este cea mai bună metodă de a transmite un exemplu tuturor copiilor care doresc să practice orice fel de sport, nu doar tenis.” – Simona Halep

„Anul acesta lansăm alături de Stejarii Country Club școala socială de fotbal, un proiect nou dedicat tuturor copiilor care iși doresc sa practice fotbalul, cei mai talentați dintre aceștia urmând a fi pregătiți pentru sporturi de performanță.” – Bogdan Stelea

Programul sesiunilor de selecţie organizate de Stejarii Country Club la 13 octombrie:

  • între orele 10:00-12:00, selecţia pentru Şcoala Socială de Tenis Simona Halep, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani, interesaţi de acest sport.
  • între orele 12:00-14:00, selecţia pentru Şcoala Socială de Înot Camelia Potec, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 8 ani, interesați de acest sport.
  • între orele 14:00-16:00, selecţia pentru Şcoala Socială de Fotbal Bogdan Stelea, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 8 ani, interesați de acest sport.

Detalii despre selecție pot fi aflate la numărul de telefon 0748.338.920.

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *