Skip to content
Sport

Selecţionerul e sceptic în privinţa EURO 2020: Sunt şanse minime să câştigăm, dar e bine să visezi

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, vineri că e sceptic în ceea ce priveşte câştigarea EURO 2020.

„Realistic sunt şanse minime, dar întotdeauna e bine să visezi la lucruri măreţe ca să se întâmple anumite lucruri din viaţă”,a  spus Contra.

Cosmin Contra şi-ar dori foarte mult să obţină calificarea şi să joace la Bucureşti, în faţa propriilor suporteri, la Campionatul European din 2020.

„Am pus mâna pe trofeu pentru că mi-a zis Cristian Karambeu că o să-mi poartă noroc. Când mă uit la acest trofeu mă gândesc să fim prezenţi la Campionatul European. Acesta este gândul meu şi al jucătorilor, de a participa la acest turneu final. Indiferent că era sau nu tragerea la sorţi la Bucureşti presiunea este mare. Pentru că ne dorim foarte mult să ne calificăm la acest Campionat European şi să jucăm în faţa propriilor suporteri. Eu sunt încrezător şi indiferent de problemele pe care le avem la nivelul lotului eu cred că suntem capabili să ne luptăm pentru această calificare”, a mai spus selecţionerul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *