Skip to content
Politică

Semnal dur din PSD, după rezultatele de la București. Bădulescu: Partidul greșește de foarte mult timp și în cascadă!

Inquam Photos / Octav Ganea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat pentru PS News că Partidul Social Democrat greșește de foarte mult timp și că,  „atâta timp cât PSD nu va renunța la figurile de ceară și nu va aduce acea reformă de care tot vorbește toată lumea, va pierde de la scrutin la scrutin”.

Viceprimarul susține că a făcut tot ce a putut pentru câștigarea fotoliului de primar al Sectorului 3, dar timpul prea scurt nu i-a fost aliat. Totodată, acesta explică faptul că el a „jucat” corect, pe când Robert Negoiță a furat, a plătit presa și procurorii pentru a ieși cu imaginea nepătată.

„Părerea mea este că Partidul Social Democrat greșește de foarte mult timp și în cascadă. Atâta timp cât Partidul Social-Democrat nu va renunța la figurile de ceară și nu va aduce acea reformă de care tot vorbește toată lumea, va pierde de la scrutin la scrutin. Asta este părerea mea.

Unde s-a greșit la Sectorul 3? Ce să fac la Sectorul 3 în condițiile în care eu am intrat cu 45 de zile înainte de începerea campaniei și am luat un partid care avea 19% în Sectorul 3 și l-am dus la 25%. Din punctul meu de vedere, eu consider că, la votul politic, eu mi-am atins targetul. Cât despre mine, nu am două mandate ca domnul Negoiță, nu am furat de am rupt ca domnul Negoiță, nu am de unde să dau spăgi la presă ca să nu vorbească despre mine și la procurori ca să nu-și facă treaba, motiv pentru care îi urez succes și-l aștept la fiecare ședință de Consiliu Local”, explică Aurelian Bădulescu.

Viceprimarul a mai precizat faptul că marii pierzători ai alegerilor din București sunt PNL și PSD. „Capitala a votat să aibă un primar care să deservească clanurile de interlopi din București asumat de președintele României și premierul României” spune Bădulescu, declarând că îl așteaptă pe „mafiot” în sala de Consiliu pentru că va opta pentru fotoliul de consilier General.

„În legătură cu Capitala nu știu ce să vă spun decât că, după părerea mea este că marele pierzător este PSD-ul, dar și PNL-ul. În rest, Capitala a votat să aibă un primar care să deservească clanurile de interlopi din București asumat de președintele României și premierul României. Îl aștept pe primarul mafiot în sala de Consiliu pentru că voi opta pentru fotoliul de Consilier General pe care l-am câștigat odată cu scorul pe care l-am obținut la Capitală”, a conchis Aurelian Bădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *