Skip to content
Politică

Semnăturile pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand, ”aproape strânse”: ”Sectorul 1 va scăpa de această pacoste pe care nu și-a dorit-o”

Inquam Photos / Raul Stef

Contactat de PS News, senatorul Lucian Romașcanu susține că PSD este foarte aproape de a strânge semnăturile necesare pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand, „astfel încât Sectorul 1 să scape de această pacoste pe care nu și-a dorit-o”.

„În mod normal, ar trebui să existe o intervenție a organelor statului, pentru că doamna Clotilde a gestionat extrem de prost treburile Sectorului 1, iar acest lucru a dus la nevoia unei stări de alertă. Este o premieră istorică, să declanșezi o stare de alertă din cauza incompetenței tale, iar tu, incompetentul, să fii pus să gestionezi această stare.

În al doilea rând, există o ambiție personală, ghidată de interese personale, prin care nu s-a achitat de obligațiile legale derivate din hotărârea de instanțelor, iar acum Sectorul 1 va trebui să plătească penalități către Romprest.  Aș vrea să existe o  decizie prin care aceste penalități să îi fie imputate direct doamnei Clotilde Armand, pentru că nu este vinovat nimeni altcineva pentru acest fapt, iar în al treilea rând, toate lucrurile proaste pe care le face vor trebui să culmineze cu organizarea acestui referendum. Suntem destul de aproape de a strânge toate semnăturile necesare acestui referendum, astfel încât Sectorul 1 să scape de această pacoste pe care nu și-a dorit-o. În acest moment poate vedea orice locuitor al Sectorului 1 ce dezastru aduce această administrație.

Există o nemulțumire generală în ceea ce privește munții de gunoaie, șobolanii dezvoltați pe hrana îmbelșugată pe care le-o asigură Clotilde și pe tot soiul de decizii proaste, de exemplu nefinanțarea spitalelor. Femeia face doar tâmpenii și dacă e cineva mulțumit de treaba asta în afara de ea și familia ei înseamnă că e cineva care a stat mai mult plecat din țară”, conchide Lucian Romașcanu.

Tribunalul București a respins cererea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand de a accesa și controla contabilitatea Romprest pentru a vedea ce cheltuieli și profit are compania și pentru a verifica modul în care au fost stabilite tarifele, potrivit deciziei instanței. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.

Admite excepţia lipsei calităţii Primarului Sectorului 1 de reprezentant al Consiliului Sectorului 1. Anulează cererea de chemare în judecată formulată în numele Consiliul local Sector 1 pentru lipsa calităţii de reprezentant.

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamanţilor Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1. Respinge acţiunea formulată de reclamanţii Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calităţii procesuale active. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este decizia instanței.

 

2 comentarii la “Semnăturile pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand, ”aproape strânse”: ”Sectorul 1 va scăpa de această pacoste pe care nu și-a dorit-o”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *