Skip to content
Societate

Semne mari de întrebare privind studiile lui Liviu Emi Althamer, soţul consilierei personale a ministrului Vlad Voiculescu

Facebook/Alexandru Cautis

Jurnalistul Alexandru Căutiş face noi dezvăluiri în cazul consilierei personale a ministrului Vlad Voiculescu, al cărei soţ este şef la DGA, având studii de drept la o facultate din… Băile Herculane, Fundația română pentru Tineret Decebal-Băile Herculane, potrivit CV-ului acestuia.

Știați că la Băile Herculane se poate face facultate de drept?
Și nu orice facultate, ci una care-ți aduce funcții publice.
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a numit o absolventă de Teologie în funcția de Secretar de Stat la Sănătate. Se numește Monica Althamer.

Foto: Facebook/Alexandru Căutiş

Valoarea doamnei constă în rolul jucat de domnul în societatea românească. Nu de Domnul, ci de domnul ei soț, Liviu Emi Althamer, care este director adjunct al Direcției Generale Anticorupție din MAI.

Acest domn a ajuns ofițer de poliție după ce a făcut o facultate de drept din… Băile Herculane. Numele Facultății de Drept din Băile Herculane este unul pe măsura acestui mare oraș universitar: Fundația română pentru Tineret Decebal-Băile Herculane.

Cui se întreabă ce legătură are teoloaga Monica Althamer cu medicina le spunem direct: reumatismul!
Cariera soțului începută la Băile Herculane, oraș universitar și de tratament reumatic, o sprijină în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății„, scrie jurnalistul într-o postare pe pagina sa pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *