Skip to content
Politică

Senatoarea grevistă Cristiana Anghel, critici virulente la adresa lui Iohannis: „Și un mâț dacă propune îl va vota, da?!”

Senatorul ALDE Cristiana Anghel a susținut miercuri că demisia premierului are loc după „o regie” și „un scenariu” care se repetă.

„Nu mi se pare absolut nimic normal. Este aceeași chestie care s-a întâmplat anul trecut, în noiembrie, înainte de alegeri. Parcă ne ia Dumnezeu mințile. Cineva aranjează, iese. Nu l-au votat pe Ponta 25.000 de oameni. L-au votat cinci milioane. Și, după aceea, au fost și alții care l-au susținut. Pleacă Ponta? Foarte bine, Ponta n-o să moară de foame (…) Este o greșeală ceea ce se întâmplă la nivel național și nu putem să pricepem un singur lucru. Parcă este scris să se aleagă praful de țara asta și fizic și moral. Este scris. Cineva ne scrie scenariul și noi, ca orbii, ne ducem pe drumul acesta”, a afirmat Cristiana Anghel, la Senat.

Ea a adăugat că Parlamentul va vota orice premier care va fi propus de președintele Iohannis. „Crede cineva că acest Parlament nu va vota pe cine propune Iohannis? Și un mâț dacă propune îl va vota, da?! Pentru că nu se poate să plece (Ponta — n.r.) acasă cu un an de zile înainte”, a spus Anghel.

„De câte ori s-a spus că el vrea în primul an Guvernul lui. Va avea Guvernul lui. Ce va face? A întrebat cineva câte milioane de euro a mâncat în perioada asta de un an de zile? S-a mutat în casa aia care se repară pe milioane de euro ale cetățenilor de 8 luni? (…) I le-a dat Guvernul Ponta pentru că a știut să gestioneze lucrurile și a avut de unde să îi dea. PNL a declarat deja că, dacă va fi nevoie, va tăia și pensii și salarii. Și știți ceva? Asta vrea populația? Asta va avea. (…) Au închis spitale. Au murit oameni în fața spitalelor. S-au tăiat salarii. Au ieșit 15.000 de oameni în stradă? Nu. Ne-au furat un referendum. Este o regie și este o regie proastă care se repetă de fiecare dată. Și eu m-am săturat. Asta nu e politică. Asta nu e țară. Asta nu e democrație”, a declarat Cristiana Anghel, potrivit Agerpres.

1 comentariu la “Senatoarea grevistă Cristiana Anghel, critici virulente la adresa lui Iohannis: „Și un mâț dacă propune îl va vota, da?!”

  1. Ai fost apreciata si iubita de f multi romani, dar ai dezamagit pe mai multi cat te-au apreciat . Inca odata se observa ca atunci cand ajungi cineva IUTI de toti si de toate . RUSINE!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *