Skip to content
Politică

Senatoarea Pauliuc rupe tăcerea. MOTIVUL pentru care a lipsit de la ședinta comisiei juridice EXCLUSIV

facebook.com

Majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat miercuri gratierea faptelor de coruptie – luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, adoptand propunerea formulata de Serban Nicolae dar si de Traian Basescu la proiectul legii gratierii al Guvernului. Au fost 5 voturi pentru – toate de la PSD – si trei impotriva – cate unul de la PNL, USR si UDMR.

Însă situația ar fi stat altfel daca nu ar fi lipsit doi membri PNL de la dezbateri: Alina Gorghiu si senatoarea Nicoleta Pauliuc.

Citiți și Un nume IMPORTANT din vârful PNL a permis amendamentul pentru grațierea corupților EXCLUSIV

Astfel, redacția PSNEWS.RO  a încercat să ia legătura cu cele două liberale, pentru a afla motivele care au stat la baza deciziei de a lipsi de la votul din Comisie.

Așa cum am precizat și într-un articol anterior, în încercarea de a lua legătura cu fostul președinte interimar al PNL, Alina Gorghiu, ne-am confruntat cu situația unui apel respins și a unei tăceri totale.

Însă, cea care a răspuns apelului nostru a fost senatoarea Nicoleta Pauliuc, care ne-a dezvăluit că se află în acest moment internată la spitalul Floreasca,  motiv pentru care nu a putu să ajungă miercuri la Comisie.

”Eu sunt internată la spitalul Floreasca cu niște probleme de sănătate, de două săptămâni nu am mai fost la Comisie. Voi mai lipsi încă două săptămâni și pentru o intervenție chirurgicală cel mai probabil”, ne-a declarat senatorul Nicoleta Pauliuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *