Skip to content
Politică

Senator, anunț despre o mega-retragere din Parlament în 2016. Cine este politicianul care urmează să facă pasul înapoi

Un senator din Parlamentul României a făcut un anunț referitor la o mega-retragere din Parlament, în anul 2016, ce va lua prin surprindere întreaga scenă politică.

Mai exact,  senatorul PPDD de Timiș, afiliat însă PSD, Ioan Iovescu, susține că ar putea candida, în 2016, în locul lui Ilie Sârbu. Cei doi reprezintă în Parlament același colegiu, dar, afirmă Iovescu, socrul premierului Victor Ponta vrea să renunțe, potrivit debanat.ro.

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a transmis însă că primul pas ar fi totuși înscrierea lui Iovescu în partid.

Ilie Sârbu i-ar fi spus lui Ioan Iovescu să candideze în locul său.

„El lucrul acesta mi l-a spus de foarte mult timp. Știam lucrul acesta după ce am ajuns senator, pentru că aflasem, și nu e un secret, de la cuscrul meu care este membru PSD, Cornel Lera, care mi-a confirmat și el. Mi-a spus și el că domnul Sârbu nu va mai dori în 2016 să candideze și atunci, în 2013, mi-a spus ar fi bine să te îndrepți către PSD. (…) Deci el personal mi-a spus. Toate partidele m-au curtat. Este un fenomen care nu-mi place, ești curtat în loc să te lase să-ți desfășori activitatea. (…) El a spus că nu va mai candida în 2016. Eu i-am zis în spirit de glumă, că nu vreau să jignesc, «Domnul Sârbu, la nivel de Timiș, dumneavoastră sunteți numărul unu. Dacă eu vă iau locul ce va fi? Înseamnă că eu sunt number one?». Deocamdată mă afiliez grupului, ca să văd modul de lucru, dar nu m-am înscris în partid”, a declarat Iovescu pentru sursa citată mai sus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *