Skip to content
Sport

Senator liberal, propunere inedită care va înfuria milioane de tineri

Un senator liberal a făcut o propunere inedită care va înfuria milioane de tineri.

Astfel, senatorul a iniţiat un proiect de lege care prevede că minorii pot intra în baruri, cluburi sau discoteci, doar însoţiţi de părinţi sau tutore. Iniţiativa legislativă se află în dezbaterea Senatului, Camera Deputaţilor fiind forul decizional, potrivit româniatv.net.

Proiectul de lege pentru instituirea unor măsuri de protecţie a minorilor a fost iniţiat de senatorul PNL, Sebastian Grapă.

„Accesul minorilor în unităţile de alimentaţie publică (baruri, cluburi, discoteci şi alte asemenea) în care se comercializează băuturi alcoolice sau produse din tutun, este permis numai dacă aceştia sunt însoţiţi de părinţi sau tutore”, prevede proiectul de lege.

Astfel, senatorul PNL a explicat că a promovat un astfel de proiect după ce şi-a găsit fiica într-un bar.

„Fata mea, care este în ultimul an de liceu, are o gășcuță de colegi, de tineri, și i-am găsit de câteva ori într-o crâșmă, într-o bodegă ordinară, unde consumau cu încuviințarea acelui care vindea atât alcool cât și tutun. L-am întrebat de ce le-a dat voie, mi-a răspuns pe un ton așa: „Măi, vrei să îți educ eu copilul?” Deci asta e atitudinea celor care se gândesc să câștige bani”, a spus Sebastian Grapă, informează româniatv.net.

Proiectul a primit avizul favorabil al Comisiei Juridice şi merge la vot în plen.

1 comentariu la “Senator liberal, propunere inedită care va înfuria milioane de tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *