Skip to content
Politică

Senator PNL dezvăluie ce îi pregătește Iohannis lui Ponta în turul II al prezidențialelor

Unul din senatorii PNL a dezvăluit duminică o propunere pe care o să i-o transmită lui Klaus Iohannis și care vizează desfășurarea unui număr de dezbateri televizate, între turul I și turul II al alegerilor prezidențiale, mai precis între 2 noiembrie și 16 noiembrie.

Sorin Roșca Stănescu a precizat că îi va transmite lui Klaus Iohannis următoarea propunere:

”O să îi transmit mâine domnului președinte, Klaus Iohannis, să îi lanseze lui Victor Ponta o provocare , între turul I și II al alegerilor prezidențiale: 10 confruntări televizate, Ponta-Iohannis, pe temele de program ale lui Klaus Iohannis, dacă Ponta nu are un program.

Am văzut că nu există intenția de a îl promova pe Klaus Iohannis și de aceea a plecat prin țară. Orice prezență a lui Iohannis în județ nu este ratată de presa locală, iar acest lucru este năucitor pentru strategii PSD. Domnul Iohannis nu prea este prezent pe principalele televiziuni, dar este prezent în teritoriu”, a explicat senatorul PNL.

3 comentarii la “Senator PNL dezvăluie ce îi pregătește Iohannis lui Ponta în turul II al prezidențialelor

  1. SORIN—satarul lui CRIN–ROSCA STANESCU—SCATIU–ar face un pustiu de bine sa spuna public pentru cine joaca .Despre IOHANNIS—poate il ia in gazda PONTA–sa poata tine aproape .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *