Skip to content
Politică

Senator PSD, atacuri în cascadă la PDL și precizează de ce au nevoie aceștia de vechiul PNL: ”Nu le place când….”.

" "

Unul din liderii Partidului Social Democrat lansează noi acuzații extrem de grave la adresa celor din Partidul Democrat Liberal, cei care se regăsesc în acest moment în rândul noului PNL, ca urmare a fuziunii.

Senatorul social- democrat de Prahova, Daniel Savu, punctează că foștilor pedeliști nu le place când ”cineva le spune că au furat” și că în momentul în care se confruntă cu astfel de acuzații ”atacă în haită, cu multă gălăgie”.

" "
" "

De asemenea, Savu subliniază că foștii lideri ai PDL aveau nevoie de o siglă deasupra capului pentru a încerca astfel să revină la putere.

”Foştilor lideri PDL nu le place când cineva le spune că au furat, au fost incompetenţi sau că n-au lăsat nimic în urma lor atunci când au fost la putere. Imediat ce se simt cu musca pe căciulă, atacă în haită, cu multă gălăgie, pentru a deturna atenţia publicului de la faptul că n-au fost în stare să facă nimic.

De vreo câţiva ani, foştii lideri PDL se tot ascund de reacţia opiniei publice, pentru că nu vor să dea socoteală cu privire la faptele lor sau la incapacitatea de a lucra pentru alţii şi nu doar pentru ei.

Pentru foştii lideri PDL, partidul este în tot şi în toate, iar oamenii devin importanţi doar în campanii electorale sau în ziua votului. După aceea, contează doar banii, şefii şi interesele personale.

Şi pentru că foştii lideri PDL aveau nevoie doar de o siglă deasupra capului ca să încerce să revină la putere, s-au adunat de pe unde fugiseră şi s-au regăsit cu toţii în noul PNL. De aici au început campania electorală, cu singurul obiectiv de a vă face să uitaţi de epoca Băsescu-Udrea-Boc, pentru care au executat orice fel de ordin, prompt şi fără comentarii.”, precizează senatorul PSD, Daniel Savu, pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *