Skip to content
Politică

Senator PSD, premoniție sumbră pentru Băsescu: ”Ne putem aştepta ca….”. Cu ce situație s-ar putea confrunta fostul Președinte și ce se întâmplă când Udrea își pierde răbdarea

Unul din senatorii Partidului Social Democrat analizează, într-un text postat pe blogul personal, modul în care fosta șefă a PMP, Elena Udrea, îl ține în șah pe Traian Băsescu.

Senatorul social- democrat Daniel Savu precizează că ultimele mesaje transmite de echipa de comunicare a Elenei Udrea pot fi interpretate drept un soi de avertisment pentru Traian Băsescu.

Liderul PSD mai punctează că ne-am putea aștepta ca însuși Traian Băsescu să fie chemat ca martor în dosarul ”Gala Bute”, în paralel și cu alți ministri din Guvernul Boc care au participat la ședința în care s-a adoptat strategia executivului legată de organizarea evenimentului sportiv care a dus-o pe Udrea în arest preventiv.

Citește și: Mesajul criptat al Ruxandrei Dragomir prin care lovește, indirect, în Băsescu: ”Nici nu pot sa cred ca Presedintele meu…”

”Echipa ei de comunicare începe să scrie pe facebook mesaje ce conţin acel tip de avertisment pe care Băsescu nu l-ar vrea sub nicio formă în spaţiul public. Într-o colaborare tacită cu avocaţii ce s-au dovedit uneori chiar mai performanţi decât procurorii, cei care comunică în locul Elenei Udrea vorbesc ţintit, pentru prima dată, despre celebra şedinţă de Guvern prezidată de Băsescu, în cadrul căreia s-a aprobat organizarea evenimentului Gala “Bute”.

Iar mutările-cheie ale jocului de şah, de data asta exprimate foarte clar, atacă exact ce nu s-a spus până acum:

• Dacă tot Guvernul Boc a fost de acord, de ce doar Udrea este în spatele gratiilor ?
• Dacă Băsescu s-a deplasat personal, pentru ca prin propria prezenţă să dea greutate oricărui proiect iniţiat de “protejata” sa, Băsescu de ce să nu aibă acum nimic de spus?
• Dacă şi Ruxandra Dragomir crede că Băsescu ar fi putut face mai mult pentru eliberarea Elenei Udrea, atunci de ce să nu fie obligat să o facă ?

Ca urmare, înaintea denunţurilor pe care Udrea a înţeles că într-un final va trebui să le scrie, pentru că nu are nicio altă soluţie de libertate, ne putem aştepta ca însuşi Traian Băsescu să fie chemat ca martor în dosarul Gala “Bute”. Dacă în paralel vor fi chemaţi şi alţi miniştri din Guvernul Boc, ce credeţi, vor spune că i-au aprobat proiectul Elenei Udrea datorită prezenţei lui Traian Băsescu în şedinţa de Guvern şi influenţei pe care acesta o exercita la momentul respectiv ?”, precizează senatorul PSD, Daniel Savu pe blogul personal.

Citește și: Udrea, nou mesaj pentru ”consilierii lui Koveși”: ”Oglindă, oglinjoară…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *