Skip to content
Politică

Senator PSD, revoltă la adresa cuplurilor gay: Adevărul biologic este unul sigur!

aktual24.ro

Un senator PSD a atacat comunitatea LGBT chiar de Sărbătorile Pascale.

Mai exact, Ioan Deneş a transmis un mesaj tranşant la marşul Învierii, unde a dat de înţeles că familia trebuie să rămână tradiţională.

„Nu avem nevoie de valori surogat prin care să fim nevoiţi să îi spunem lui Adam Eva şi Evei Adam”, a spus Deneş, potrivit postului de televiziune B1 TV.

„Tot ce vedem în jurul nostru are la bază un creator care este Dumnezeu şi acest Dumnezeu l-a creat pe Adam bărbat şi pe Eva femeie. (…) Valorile morale pe care le avem şi în care credem sunt valorile noastre şi dorim să ne fie respectate. Nu avem nevoie de valori morale de tip surogat în care să fim nevoiţi să îi spunem lui Adam Eva şi Evei Adam. Adevărul biologic este unul sigur şi acesta este scris în certificatul de naştere al fiecăruia dintre noi”.

Sunt precizările venite din partea senatorului PSD cu ocazia Marşului Învinerii. Ioan Deneş a readus în discuţie subiectul definirii familiei.

„Ştiu că unii dintre cei care vor vizualiza acest marş o să-mi ia cuvintele să le împartă în silabe şi să le interpreteze în mod eronat. Au mai făcut-o nu cu mult timp în urmă. Vreau să le spun tuturor acestora că aici, la acest eveniment, suntem mulţi oameni şi alte milioane de creştini sunt acasă. Vreau să le spun foarte clar că noi de aici şi cele milioane de acasă nu vom pune nici o virgulă în plus sau în minus de la adevăratele valori morale în care credem”, a mai spus senatorul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *