Skip to content
Politică

Senator PSD, solicitare de ULTIMĂ ORĂ către Gorghiu: „Se ascunde când trebuie să își asume ‘bubele negre’ din partid”

Un senator al Partidului Social Democrat lansează o solicitare de ultimă oră către co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu.

Este vorba despre senatorul PSD Liviu Pop, ministru delegat pentru dialog social.

Acesta îi solicită co-președintelui PNL Alina Gorghiu să exprime public poziția liberalilor cu privire la ancheta DNA în cazul conducerii CJ Arad.

Mai mult de atât, Liviu Pop îi mai cere Alinei Gorghiu să-și ceară scuze arădenilor pentru că au fost conduși de „un asemenea președinte la Consiliul Județean, precum Nicolae Ioțcu, un lider al PNL prins în flagrant primind mită”.

Senatorul PSD este de părere că Gorghiu se ascunde atunci când trebuie să își asume ‘bubele negre’ din partid.

„Așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, co-președintele PNL Alina Gorghiu se ascunde atunci când trebuie să își asume ‘bubele negre’ din partid. (…) Ghidându-se după principiul ‘tăcerea e de aur’, domnișoara Gorghiu speră să salveze ce se mai poate din imaginea PNL-ului, șifonată serios de scandalurile de corupție în care sunt implicați unii dintre membrii formațiunii. Și pentru că tăcerea nu poate fi în acest caz decât una complice, îi solicit domnișoarei Gorghiu să ne spună care este poziția PNL vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat la CJ Arad, dacă are cunoștințe și despre alți aleși ai PNL care fac astfel de fapte, să le dezvăluie numele, pentru că nu putem cheltui bani publici în acest mod (…)„,a declarat senatorul PSD, potrivit b1.ro.

1 comentariu la “Senator PSD, solicitare de ULTIMĂ ORĂ către Gorghiu: „Se ascunde când trebuie să își asume ‘bubele negre’ din partid”

  1. Momentan cucuveaua Burghiu e ocupată să bea „cafea” din kk de mâță în Indonezia! 100 de dolari suta de grame! Cap are, minte ce-i mai trebuie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *