Skip to content
Politică

Senator UNPR comentează fuziunea „prin absorbție” cu PPDD

Senatorul UNPR Constantin Popa a postat, luni, pe pagina sa de facebook un mesaj în care subliniază obectivele partidului de care aparține, în contextul „fuziunii prin absorbție cu PPDD”.

Astăzi, UNPR s-a întărit ca partid politic în urma fuziunii prin absorbţie cu PPDD. În acest fel, UNPR îşi consolidează forţa politică şi îşi continuă drumul spre a deveni cel mai mare partid din România. UNPR şi PPDD sunt două formaţiuni care au aceleaşi obiective: interesul României şi al cetăţenilor săi, dar şi stabilitatea politică.

Alianţa cu PPDD a venit ca un gest normal, atât timp cât mulţi dintre cei care am făcut parte din această formaţiune ne-am îndreptat către UNPR şi am format un grup puternic în Parlamentul României, care a dat glas preocupărilor şi intereselor cetăţenilor pe care îi reprezentăm. UNPR va răspunde în continuare nevoilor şi aşteptărilor acelor români care îşi doresc o Românie stabilă, în care ei să poată să-şi asigure un trai decent.
PPDD a demonstrat atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare din 2012 că poate să facă performanţă. Împreună vrem să devenim o forţă, un partid puternic pentru România.”, a scris Constantin Popa pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *