Skip to content
Sport

Senatorii cer sancțiuni grave pentru Cătălin Măruță și Pro TV

Scandalul privind imaginile cu eleva de 18 ani din Vaslui care a fost violată de șapte tineri în luna noiembrie a anului trecut, transmise de PRO TV în timpul emisiunii La Măruță, moderate de Cătălin Măruță, a ajuns în senat.

Membrii Comisiei de Cultură a Senatului au cerut Consiliului Național al Audiovizulului să pedepsească grav postul de tv pentru că a încălcat solicitarea familiei victimei și a transmis imagini cu aceasta.

" "

„Acest caz, care a revoltat opinia publică la nivel naţional, atât prin gravitatea infracţiunii comise, cât şi prin atitudinea sfidătoare a acuzaţilor, la care s-a adăugat şi impresia de clemenţă nejustificată a justiţiei, a avut drept consecinţă, pe lângă traumele fizice şi psihice inerente, expunerea victimei unui nemeritat oprobriu al comunităţii locale„, se arată într-un comunicat al Comisiei de cultură din Senat.

Nemulțumirea senatorilor este că într-o încercare disperată de raiting, postul tv a dezvăluit identitatea victimei unui viol. „Goana după senzaţional şi audienţă a realizatorului de emisiuni tv Cătălin Măruţă, precum şi a postului care a găzduit emisiunea a făcut ca expunerea victimei să se extindă la nivel naţional prin dezvăluirea identităţii ei„, se susţine în comunicatul de presă.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *