Skip to content
Politică

Senatorii PSD, caustici cu opoziţia. Moţiunea eşuată şi „omul de paie”

Senatorii Partidului Social Democrat sunt caustici cu opoziţia, după ce moţiunea de cenzură împotriva guvernului Victor Ponta a eşuat, marţi, în Parlament. Despre ce „om de paie” vorbesc PSD-iştii.

În opinia lor, moţiunea s-a bazat pe argumentul „omului de paie”, prin care se înţelege reformularea punctului de vedere al oponentului, astfel încât să fie mai uşor de combătut.

„Bazată pe argumentul «omului de paie», opoziția a încercat utilizarea pârghiilor parlamentare în vederea creării unor false probleme și a distorsionării realității politice, dând dovadă astfel de egoism față de cetățenii acestei țări”, acuză senatorii conduşi de Mihai Fifor.

În acest context, după eşecul moţiunii, senatorii social-democraţi pun accent pe continuarea îndeplinirii programului de guvernare.

„În ciuda tuturor acuzelor aduse Guvernului, prioritatea numărul unu rămâne finalizarea tuturor proiectelor începute sub conducerea premierului Victor Ponta, astfel încât, cetățenii României să aibă parte de stabilitate, siguranță și corectitudine.

Noi, în calitate de reprezentanți ai partidului de guvernământ, subliniem încă o dată faptul că este necesară implicarea permanentă în toate problemele serioase ale țării, mai ales în aceste momente când legea bugetului, a achizițiilor publice, legea salarizării, precum și alte proiecte de importanță deosebită, constituie obiectul unor dezbateri și decizii majore. În acest context, reprezentanții opoziției ar trebui să dea dovadă de onestitate politică, prin inițierea unor demersuri ce vin în sprijinirea dezvoltării României și nu prin intervenții care să destabilizeze țara”, mai transmit parlamentarii pesedişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *