Skip to content
Politică

Senatorul Cristian Bodea, dezvăluiri despre servilismul PNL faţă de Iohannis. Ipoteză privind moartea lui Condrea

Senatorul PNL Cristian Bodea a făcut, miercuri, dezvăluiri incendiare despre servilismul Partidului Naţional Liberal faţă de preşedintele Klaus Iohannis.

Parlamentarul şi-a exprimat speranţa că nu va fi exclus din partid după recentele declaraţii anti-Iohannis, pentru că „ar fi o greşeală”.

„Sper că nu fac greşeala asta. Ar fi o greşeală, că-mi confirmă toate acuzaţiile de dictatură de la Cotroceni şi oameni impuşi de la Cotroceni şi că domnul Iohannis nu suportă critică, nu suportă nimic, se crede Dumnezeul României”, a declarat Bodea la Antena 3.

Întrebat dacă va considera eventuala sa excludere din PNL drept pedeapsă de la Cotroceni, Cristian Bodea a răspuns: „E o pedeapsă de la Cotroceni şi a celor care sunt vizaţi – cei care ascultă orbeşte ce li se spune de la Cotroceni. De un an jumate, aţi văzut pe cineva, în afară de mine, să mai critice, să zică ceva de Iohannis? Eu înţeleg filosofia asta: suntem partidul preşedintelui, l-am făcut preşedinte, îl susţinem. Dar şi dacă vezi că, la tine acasă, copilul face o greşeală, îl critici, poţi să îl critici şi în public. Nu înseamnă că trebuie să nu-i mai spui: «Măi, nu mai fă, nu mai da cu paharul!» Îi spui în public. Dar nu; e sfânt (Iohannis – n.r.). Ei cred căm dacă te faci că n-ai văzut o prostie, lumea zice: «Da, are dreptate; într-adevăr: mi s-a părut mie»”.

Acelaşi senator a amintit de o serată cu ocazia zilei de 24 ianuarie, când nu a fost pus pe listă. Totuşi, parlamentarul a menţionat că nu verificase dacă era singurul neinvitat.

De asemenea, Cristian Bodea a fost chestionat dacă are dovezi în legătură cu o posibilă răzbunare a preşedintelui Klaus Iohannis împotriva sa.

„Acuma, ce dovezi aţi vrea? Dosar n-are cum să-mi facă. De condus, nu conduc, aşa că nu poate să mă trântească de un copac. Eu nu îl bănuiesc pe Iohannis; bănuiesc pe alţii, care lucrează aşa”, a adăugat Bodea, întrebat fiind dacă îl bănuieşte pe şeful statului de implicare în moartea lui Dan Condrea.

Nu în ultimul rând, Cristian Bodea a dezvăluit mecanismul de comunicare pro-Iohannis al PNL.

„Eu eram printre comunicatorii oficiali ai PNL. În toate instrucţiunile (…), ni se spunea să-l apărăm pe Iohannis. De câte ori apărea câte un scandal, trebuia să ieşim. Dar eu ştiţi că n-am ţinut niciodată de aceste instructaje şi am criticat de câte ori am simţit că e evident şi nu pot să spun publicului că nu greşeşte Iohannis, că nu iese să explice despre dormitorul-fantomă. Şi am spus: da, aici e o greşeală. Ei: toate astea mi se transmiteau că nu-i corect, că să mai tai, că el ne aduce voturi, că n-avem voie”, a mai spus Bodea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *