Skip to content
Neamț Știri locale

Senatorul Dan Manoliu: „Președintele Arsene nu a acceptat ca eu să candidez la funcția de primar”

ziarulderoman.ro

Senatorul PSD Neamț, Dan Manoliu a declarat că, deși președintele Ionel Arsene a cerut dizolvarea Oranizației Municipale Roman, „măsura este abuzivă, ținând cont de faptul că rezultatele obținute prin munca tuturor membrilor organizației au fost unele bune”, relatează ziarulderoman.ro.

„Dragi nemțeni, la Comitetul Executiv PSD Neamț de ieri, fără nici o explicație prealabilă, președinte Ionel Arsene a cerut dizolvarea Organizației Municipale Roman pe motiv că e „închistată și îmbătrânită”.

Consider că este o măsură abuzivă ținând cont de faptul că rezultatele obținute prin munca tuturor membrilor Organizației Municipale Roman au fost unele bune, așa cum a recunoscut chiar și dânsul.

Dacă dorea cu adevărat reformarea organizației, putea cere demisia mea, eu fiind dispus să fac acest pas pentru binele organizației. Nu se poate să îi nedreptățești pe toți oamenii care au depus eforturi pentru a scoate un rezultat bun, chiar și în condițiile în care totul a fost impus chiar de președintele Ionel Arsene, care nu a acceptat nici ca eu să candidez la funcția de primar al Municipiului Roman.

Regret această decizie a lui Ionel Arsene. Le mulțumesc membrilor organizație PSD Roman pentru că mi-au fost alături, la bine și la greu, în cei 6 ani cât am fost președinte”, a conchis Dan Manoliu. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *