Skip to content
Economie Politică

Senatorul PNL Florin Cîţu: PSD-ALDE va cheltui banii pentru baronii locali

Senatorul PNL Florin Cîţu este convins că banii pentru investiţii vor fi direcţionaţi de către PSD-ALDE către baronii locali şi “bazinul electoral” care depinde de stat.

După primele două luni cheltuielile cu investiţiile sunt de 1.7 miliarde lei. Mai mici decât în 2018 şi 2016, ani în care investiţiile au ajuns la minime istorice. Astfel, şi în 2019 PSD+ALDE MINT. Nu vor face niciun fel de investiţii, vor cheltui banii pentru baronii locali şi bazinul electoral al PSD+ALDE, oameni care depind de stat„, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Senatorul a adus în discuţie şi bugetul asigurărilor sociale care s-ar afla pe deficit, nicidecum pe plus cum prevăd Legea Bugetului pe 2019 şi Legea Plafoanelor: „După primele 2 luni, dacă la bugetul de pensii ar fi fost surplus atunci deficitul bugetar ar fi fost de 3.5 miliarde lei şi nu de 5.2 miliarde lei. În acest ritm deficitul bugetar pe cash ajunge la 3.5% din PIB în acest an. Este estimarea mea pentru 2019 dar şi a CE şi altor instituţii priivate şi chair agenţii de rating

Florin Cîţu este convins că există funcţionari în cadrul Ministerului Finanţelor, care falsifică datele fiscale.

Funcţionarii din MFP care îi ajută pe Dragnea, Teodorovici, Valcov să ascundă informaţii să prezinte date false, aşa cum au făcut la buget, şi să nu respecte tratatele semnate de România cu UE trebuie să ştie că PLEACĂ ACASĂ cu echipa de infractori pe care au ajutat-o să stea la putere. Toţi vor răspunde personal„, a mai scris Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *