Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc: Festival de ipocrizie fără margini la Congresul PSD

Sursa foto: x

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc, preşedinte al Comisiei de apărare afirmă, referindu-se la Congresul PSD, că a fost ”festival de ipocrizie fără margini”. ”Dacă PSD îşi imaginează că, pornind un război total împotriva PNL, va avea câştig de cauză, atunci n-au învăţat nimic din istoria politică post-decembristă”, consideră Pauliuc.

”Festival de ipocrizie fără margini la Congresul PSD. Premierul Marcel Ciolacu, pe care îl consideram a fi un om decent, susţine că noi, liberalii, suntem “oameni fără suflet şi fără Dumnezeu”, scrie Pauliuc pe Facebook.
Pornind de la premisa că premierul ”e cam uituc”, senatorul liberal notează că românii au pierdut total încrederea în sistemul spitalicesc din cauza lui Rafila după scandalul de la Sfântul Pantelimon.
Ea maia firmă că nNici până acum nu sunt gata toate normele şi măsurile din Planul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Cancerului, că mii de români îşi câştigă dreptul la viaţă şi acces la tratamente dând în judecată Ministerul Sănătăţii.
”⁠Guvernul Ciolacu a introdus celebra taxă de 10% pe boală. ⁠Recalcularea pensiilor de către Ministerul Muncii umileşte aproape 800.000 de români care au lucrat în condiţii grele. Ca dovadă că ei sunt fără suflet şi fără Dumnezeu. Dacă PSD îşi imaginează că, pornind un război total împotriva PNL, va avea câştig de cauză, atunci n-au învăţat nimic din istoria politică post-decembristă. Poate doar i-a luat valul, dar mi-e teamă că “lupul îşi schimbă părul, dar nu şi năravul”. Aroganţa care îi apucă în astfel de momente se va întoarce împotriva lor”, avertizează senatorul PNL.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: