Skip to content
Puterea Știrilor Video

Senatorul PSD Florian Bodog, convins că în tabăra liberalilor lucrurile se vor schimba în curând: S-a săturat de Ludovic Orban inclusiv președintele Iohannis

PS News PS News

După cum a anunțat deja, la finalul stării de alertă, PSD va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban şi va prezenta preşedintelui Klaus Iohannis un proiect economic. Referitor la numele pe care social-democrații îl vor propune pentru funcția de premier, senatorul PSD Florian Bodog a declarat la „Puterea Știrilor”:

„Eu nu vreau să lansez niciun nume, e greu de spus, pentru că așa cum știm și așa cum am și spus, vor fi negocieri pe această temă. Ceea ce e important este ca guvernul care vine să fie un guvern cu politică de stânga, românii doresc revenirea politicii de stânga în România, fără derapaje și care să gestioneze problemele României până la momentul alegerilor, pentru că nu mai e o perioadă foarte lungă, însă avem nevoie de decizii responsabile”.

" "

Deși la începutul lunii iunie, premierul Ludovic Orban spunea că prioritatea Guvernului este economia, sub deviza Economia, înainte de toate!”, în condițiile în care lucrurile începeau să intre în normal din punct de vedere sanitar, senatorul PSD Florian Bodog spune că, din păcate, până la finalul lunii, guvernul liberal nu a făcut nimic.

„Nu trebuie să uităm faptul că acest guvern a promis măsuri economice din 1 iunie, dacă nu mă înșel, prima zi în care trebuie să apară cu un plan, eu nu am văzut niciun astfel de plan. Pe de altă parte urmează iarna, să pregătim țara pentru iarnă, ori eu nu mai am încredere în ceea ce se întâmplă și cred că nici populația nu mai are încredere”.

Senatorul PSD este ceva mai optimist atunci când vine vorba de posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să accepte propunerea social-democraților de premier, după ce moțiunea PSD va trece.

Eu cred că s-a săturat, dacă îi va asculta pe români, și îi va asculta, că s-au săturat de Ludovic Orban și de această caricatură de Guvern, cu mici excepții sunt o gașcă de incompetenți și cred că s-a săturat de Ludovic Orban inclusiv președintele Iohannis. Decizia normal că îi aparține însă în momentul în care trece o moțiune de cenzură, s-a conturat o altă majoritate în Parlament, nu cred că va putea trece peste aceste lucru și dacă este un președinte responsabil va lua o decizie în sensul în care spun eu” , a mai spus senatorul PSD Florian Bodog, la „Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *