Skip to content
Politică

Senatorul PSD Gabriel Mutu și-a lansat oficial candidatura la Primăria Sectorului 6 FOTO

Gabriel Mutu, senator al Partidului Social Democrat (PSD), și-a lansat, joi, în mod oficial, candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 6, potrivit unui comunicat trimis, vineri, PSnews.ro.

CCP_0786

„Lansarea de joi, 05 mai 2016, a candidaturii lui Gabriel Mutu pentru funcția de primar al Sectorului 6 a arătat forța și determinarea unei organizații hotărâtă să câștige.

CCP_0843

Peste 1600 de oameni au fost prezenți la Sala Polivalentă Rapid pentru a-i susține și încuraja, pe Gabriel Mutu, candidat la primăria sectorului 6 și pe Gabriela Firea, candidat pentru funcția de primar al Municipiului București. Alături de cei doi candidați au fost prezenți și Marian Neacșu, secretar general și directorul de campanie al partidului, Ecaterina Andronescu, vicepreședinte PSD, Viorica Dăncilă, președinte OFSD, Rodica Nassar, președinte PSD sector 2, dar și reprezentații tinerilor și ai seniorilor PSD și UNPR de la nivel național și local”, se mai arată în comunicat.

CCP_0980

„Le răspund celor cărora le este frică de oameni competenți așa cum sunt cei pe care noi i-am propus de fiecare dată, oameni muncitori, loiali. Toți cei care se tem de pesedizare, le spun să le fie teamă de vandalizare, pentru că PDL și PNL nu au făcut altceva decât să vandalizeze Bucureștiul. Și vă dau un exemplu concret. În sectorul 6, din cauza primarului PNL ai cărui colegi se tem acum de pesedizare, nu s-a asfaltat o stradă, nu s-a făcut un spațiu verde, nu s-a făcut măcar un părculeț pentru copii, ați rămas ca acum ani de zile, sunteți cu mult în urmă față de celelalte sectoare, aveți cu toții nevoie de un primar prezent, care să îl înlocuiască pe primarul absent”, a afirmat Gabriela Firea în fața celor prezenți la eveniment.

CCP_1027

La rândul lui, Gabriel Mutu le-a declarat locuitorilor Sectorului 6 prezenţi la eveniment: ”Voi sunteți familia mea. Am învățat în viață că nu e suficient să fii bun. Trebuie să fii bun de ceva. Am învățat de la voi, miile de oameni pe care i-am întâlnit pe străzile din sector, că respectul înseamnă și ca primarul, cel căruia îi acordați încrederea prin vot, să-și respecte angajamentele făcute în fața voastră. Știu ce vă doare. Știu sutele de probleme cu care vă confruntați zilnic și știu cum e să te lovești de nepăsarea celor care au puterea să le rezolve. Eu, Gabriel Mutu, pot rezolva aceste probleme pentru că îmi pasă de ceea ce se întâmplă în sectorul 6. Știu, pot și vreau!”

CPC_1122

Printr-un mesaj transmis prin intermediul secretarului general Marian Neacşu, preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că Sectorul 6 este al doilea cel mai numeros din București, dar este cel mai „ghinionist”, pentru că a fost lăsat în „paragină” de primarii liberali sau democrat-liberali.

CPC_1431

„Am încredere că voi veţi pune capăt ghinionului şi veţi face din sectorul 6 ceea ce locuitorii săi merită din plin. Îi urez succes lui Gabriel Mutu şi echipei sale de consilieri. Sunt convins că ei sunt schimbarea aşteptată de atât timp la sectorul 6”, a transmis Dragnea.

CPC_1705

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *