Skip to content
Politică

Senatorul UNPR Constantin Popa închide gura opoziției: „România este guvernată bine!”

Potrivit unui comunicat de presă al UNPR, remis redacției PSnews, sentorul UNPR Constantin Popa apreciază modul de evoluție a economiei României în urma măsurile luate de Guvern.

Astfel, senatorul progresist afirmă că economia a devenit nu doar stabilă, ci și una dintre cele mai performante din punct de vedere al ritmului de dezvoltare al PIB-ului, date confirmate de către INS și FMI. Datorită politicilor economice ale cabinetului condus de Victor Ponta, „ramurile economiei româneşti au înregistrat creşteri semnificative”

Senatorul de Buzău vorbește și în numele buzoienilor afirmând că și aceștia, împreună cu restul românilor merită să beneficieze de locuri de muncă și de nivelul de salarizare. Nu în ultimul rând, Constantin Popa este de părere ca aceste date pozitive din sfera economiei „închid gura” opoziției, inclusiv prin măsurile criticate de acestia, reducerea CAS și TVA.

„Încă o dată li se arată celor din PNL – PDL că România este guvernată bine”., conchide senatorul UNPR, Constantin Popa.

Redăm mai jos comunicatul citat:

„Comunicat de presă

Senator UNPR Constantin Popa: Economia României nu doar că a reuşit să se stabilizeze după perioada crizei, dar a devenit şi una din performerele UE

Evoluţia economică a României este una pozitivă şi confirmă eficacitatea măsurilor Guvernului. Graţie politicilor economice implementate în ultimii ani, economia României nu doar că a reuşit să se stabilizeze după perioada crizei, dar a devenit şi una din performerele UE din punctul de vedere al ritmului dezvoltării PIB. Atât datele statistice furnizate de către INS, dar şi cele prezentate de FMI pun în evidenţă unul dintre cele mai ridicate niveluri de dezvoltare economică întregistrate de către România în ultimii ani.

Măsurile pe care Guvernul actual le-a întreprins în ultima perioadă au făcut ca perspectivele economice ale României să se îmbunătăţească. Faptul că toate ramurile economiei româneşti au înregistrat creşteri semnificative, demonstrează de asemenea că politicile economice ale Executivului au creat premisele unei economii puternice şi stabile.

Perioada economică favorabilă prin care trece ţara noastră poate aduce beneficii buzoienilor pe care îi reprezint în Parlamentul României. Un context economic favorabil poate creşte numărul de locuri de muncă, dar şi nivelul de salarizare. Buzoienii, la fel ca şi ceilalţi români, trebuie să fie cei care resimt evoluţia pozitivă a economiei.

Avântul economic pe care România îl înregistrează nu face decât să închidă gura celor care făceau scenarii apocaliptice în legătură cu efectele reducerii TVA sau a CAS. Încă o dată li se arată celor din PNL – PDL că România este guvernată bine.

Biroul de presă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *