Skip to content
Politică

Senatorul Valer Marian cere lămuriri privind averea lui Cioloș

eutoday.net

Senatorul Valer Marian (membru al PSD până în iulie 2013, când a fost exclus) cere lămuriri în ceea ce privește averea prim-ministrului Dacian Cioloș.

Concret, parlamentarul de Satu-Mare îl întreabă pe Dacian Cioloş cum a dobândit două terenuri, potrivit unui comunicat citat de Bursa.ro.

Obiectul întrebării depuse la Senat, în ședința de luni, este „clarificarea unor informaţii privind deţinerea unei plantaţii de pomi fructiferi şi a unei plantaţii de viţă de vie”.

Redăm mai jos textul întrebării formulate de către Valer Marian:

„În temeiul articolului 112 aliniatul 1 din Constituţia României şi articolul 159 din Regulamentul Senatului, vă înaintez prezenta

ÎNTREBARE:

Având în vedere discuţiile declanşate recent în spaţiul public referitoare la sursele dumneavoastră de venit din declaraţia de avere, vă solicit să-mi răspundeţi la următoarele întrebări:

Aţi dobândit, prin rude apropiate sau prin alţi interpuşi, în perioada în care aţi deţinut funcţia de comisar european pentru agricultură, o plantaţie de pomi fructiferi în suprafaţă de 100 hectare în judeţul Sălaj şi o plantaţie de viţă de vie în suprafaţă de 80 hectare în judeţul Cluj?

Au fost încasate subvenţii europene, inclusiv pentru certificare conversie la agricultura ecologică, pentru plantaţiile susmenţionate şi care este valoarea totală a acestora?

Solicit răspuns scris şi verbal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *