Senatul a decis: Maximum 4 secretari de stat în ministere

Sursa foto: senat.ro

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativă a unor parlamentari neafiliați de modificare a Codului administrativ, prin care, din considerente ale eficientizării bugetare, se limitează la patru numărul de secretari de stat și la trei subsecretari de stat din cadrul fiecărui minister.

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativă a unor parlamentari neafiliați de modificare a Codului administrativ, prin care, din considerente ale eficientizării bugetare, se limitează la patru numărul de secretari de stat și la trei subsecretarii de stat din cadrul fiecărui minister.

Inițiatorii proiectului mai propun, printre altele, diminuarea numărului de posturi din cadrul cabinetului premierului la 12, față de 18 posturi în prezent. Și pentru administrația locală propunerea prevede șapte posturi pentru cabinetul primarului general al municipiului București, față de 13 în prezent, patru posturi față de șase pentru cabinetele președinților de consilii județene, ale primarilor municipiilor reședință de județ și de sectoarele capitalei și pentru cancelaria prefectului. Propunerea legislativă va fi dezbătută acum de Camera Deputaților, for decizional în acest caz.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL