Skip to content
Politică

Sentință definitivă în dosarul „Mită la PSD”. Lider social-democrat, condamnat la închisoare cu executare. Ce pedeapsă a primit Ioan Niculae

PSD primește o importantă lovitură de imagine. În urma deciziei instanței, unul dintre liderii partidului va fi condamnat la închisoare în dosarul „Mită la PSD”.

Este vorba de Gheorghe Bunea Stancu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. În același dosar, Ioan Niculae a fost condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare, de asemenea cu executare, potrivit B1 Tv.

Fostul lider PSD Braila a fost acuzat de DNA că s-a folosit de funcția pe care o deține în partid pentru „a obține pentru altul bani sau foloase necuvenite”, în campania electorala din 2009, când Mircea Geoană a candidat la președinția României.

Bunea Stancu i-ar fi cerut 1 milion de euro omului de afaceri Ioan Niculae, pentru a susține campania electorală a lui Mircea Geoană. O parte din bani, aproximativ 150.000 de euro, ar fi fost plătiți prin casă de sondaje INSOMAR, deținută de Sorin Ovidiu Vîntu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *