Skip to content
Politică

Sentință-RECORD pentru Nicușor Constantinescu: ani grei de închisoare

Sentință-RECORD pentru Nicușor Constantinescu (fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa): ani grei de închisoare.

Astfel, Nicuşor Constantinescu a fost condamnat vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la 15 ani de închisoare în aşa-numitul Dosar al „perdelelor forestiere”. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Potrivit România TV s-au aplicat mai multe sentinţe, de 6 ani, de 12 ani, însă într-un final magistraţii au contopit aceste pedepse, au dictat şi un spor de pedeapsă şi aşa s-a ajuns la 15 ani de închisoare pentru Nicuşor Constantinescu

În 2014, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată în acest dosar pentru şase infracţiuni de abuz în serviciu, spălare a banilor şi constituirea unui grup infracţional organizat.

„Inculpatul Constantinescu Nicuşor Daniel şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu care decurgeau din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, determinând un prejudiciu în dauna Consiliului judeţean Constanţa în valoare de 30.782.039 lei, aşa cum reiese din starea de fapt raportată la cele 6 infracţiuni de abuz în serviciu”, au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

2 comentarii la “Sentință-RECORD pentru Nicușor Constantinescu: ani grei de închisoare

  1. Sentinta si magistrati care vor intradevar sa vindece Romania.

    Da Doamne curaj la judecatorii cinstiti sa dea pedepse pe masura celor care au furat, celor care au facut pagube constient si premeditat de peste 100.000 de euro, pedepse de peste 15 ani de inchisoare iar cei in drept, sa elimine din Corpul Judecatorilor pe cei corupti care acum asteapta intoarcere perioadei de glorie, cand intre judecator si hot nu era nici o deosebire. Este singura cale de a scapa Romania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *