Skip to content
Politică

Senzațional, în direct și-n reluare: Dan Diaconescu a fost eliberat în secret

libertatea.ro

Fostul politician și om de afaceri Dan Diaconescu (fondatorul PPDD și mai ales al OTV, unde a dus senzaționalismul media pe culmi până atunci nebănuite) a fost eliberat în secret din închisoare.

Condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu a ieşit din Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa primită pentru şantajarea lui Ion Moţ (fost primar PC al comunei arădene Zărand), precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Potrivit surselor Cancan.ro, fostul mogul nu a fost eliberat condiţionat, ci a primit o permisie pentru bună purtare.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în 2015, iar de atunci nu a dat niciun interviu.

Înainte de a fi arestat, Diaconescu conducea un Bentley Continental şi un Rolls Royce-ul Phantom. Între timp, societatea Ocram – care deţinea licenţa OTV – a intrat în faliment, iar acum maşinile pe care le conducea afaceristul şi pentru care plătise 650.000 de euro, au ajuns să valoreze foarte puţin. Potrivit planului de reorganizare propus la un moment dat de către administratorul judiciar Acsis Solv IPURL, limuzina Bentley Continental fabricat în 2007 a fost evaluat la 211.786 lei (47.000 euro), având 21.000 de kilometri parcurşi, deşi fusese cumpărată cu 280.000 euro.

Cealaltă limuzină, Rolls Royce Phantom, fabricată în 2007, a fost evaluată la 419.984 lei (93.600 euro), având 69.000 km la bord, chiar dacă ea costase 385.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *