Skip to content
Politică

Septimiu Bourceanu, candidat PNL Constanța: Trebuie să ne concentrăm pe resursa umană, ei sunt prioritatea numărul unu

Facebook/Septimiu Bourceanu

Septimiu Bourceanu, cel care deschide lista PNL Constanța pentru Senatul României, spune că își dorește să își axeze activitatea de parlamentar pe proiecte din zona sistemului sanitar, în care activează din 2005.

”Activez din 2005 în sistemul sanitar. Încă de-atunci, am lucrat și continui să lucrez într-o echipă, cu oameni alături de care am făcut lucruri bune. Suntem ca o familie. În 15 ani, am înțeles plusurile și minusurile sistemului medical. Am convingerea că lucrurile pot fi îndreptate spre bine. Din postura de senator pot ajuta la îmbunătățirea legislației în domeniu.

Am capacitatea să-mi iau informațiile de la baza sistemului, indiferent că vorbim de zona medicală sau de zona de suport a acestui sistem. Cred cu tărie că este nevoie de un sistem legislativ care să fie adaptat la realitatea din teren. Poate că exact asta a uitat legiuitorul în ultima perioadă. Să iasă în teren și să construiască legi adaptate la realitate.

A preferat să facă legile din birou, și iată ce a ieșit. Cum spuneam, mi-am propus să modific cadrul legislativ de la bază, am această capacitate și voi aduce amendamente benefice legilor existente. Eu cunosc sistemul medical, sunt și voi rămâne în permanentă legătură cu oamenii din sistemul medical, și tocmai din acest motiv cred că inițiativele legislative pe care le voi aduce în Senator vor reprezenta doleanțele oamenilor și vor fi cu adevărat benefice. Trebuie să ne concentrăm pe resursa umană, ei sunt prioritatea numărul unu. Noi, infrastructură avem, aparatură există. Cel mult trebuie puțin completată, dar cel mai important este să organizăm activitatea din jurul ei, pentru a ajunge la timpi de utilizare corecți. Se poate face, cu administrare eficientă.”, spune Septimiu Bourceanu, potrivit constanta.ro

Septimiu Bourceanu are 41 de ani, este membru al Partidului Național Liberal încă din 1996 și activează în domeniul sanitar de 15 ani. De altfel, Septimiu Bourceanu spune că s-a născut în sistemul sanitar, părinții fiind medici.

Este absolvent în domeniul managementului în administrația publică. A avut ocazia să observe activitatea parlamentară implicat direct din postura de referent parlamentar sau consilier al unor parlamentari, a fost consilier al Ministrului Sănătății iar din 2006 este manager al Sanatoriului Balnear de Recuperare din Techirghiol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *