Skip to content
Politică

Șerban Nicolae îl trage de mânecă pe Iohannis: Analiză… „pauză”

adevarul.ro

Șerban Nicolae, senator al Partidului Social Democrat (PSD), a scris marți un mesaj pe Facebook după concluziile președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește execuția bugetară.

Concret, senatorul PSD este de părere că președintele a povestit la conferința de presă ceea ce a reușit să înțeleagă din datele publicate de Ministerul Finanțelor, susținând că Iohannis „părea păcălit” de cifrele pe care le prezentase, cifre despre Nicolae afirmă că nu ar fi reale.

" "

Șerban Nicolae a scris că a dorit să caute analiza pe care Iohannis a făcut-o în aceeași perioadă a anului 2016, an în care Guvernul era condus de către Dacian Cioloș, însă singurele subiecte identificatedespre care Iohannis vorbea în perioada lui Cioloș erau legate de comunicarea dintre Koveși și Răzvan Ungureanu, despre solicitările de demisie pe care i le adresa lui Liviu Dragnea, sau despre indicațiile pe care le dădea românilor în ceea ce privește alegerile locale.

Referitor la existența unei analize asemănătoare cu cea prezentată de Iohannis luni seara, Nicolae constată absența acesteia, absență pe care o numește „pauză”, făcând referire la limbajul folosit de președinte.

Puteți citi mai jos postarea integrală a senatorului:

„CURAT CONSTITUȚIONAL…

Ieri, domnul Klaus Werner Iohannis a povestit public cam ce a înțeles domnia sa din datele sintetice comunicate public de Ministerul Finanțelor. Nu-i comentez opiniile, mai ales că părea păcălit de cineva care-i dăduse alte cifre decât cele reale.
Am căutat însă, analiza domnului Iohannis pentru aceeași perioadă a anului 2016, când guverna „Zero” Cioloș.
În aprilie și mai 2016, domnul Iohannis avea alte teme de analiză – îl oficializa în funcție pe numitul Lazăr „Doamne-Dumnezeule!” Augustin, identifica o „comunicare suboptimală” între Codruța Koveși și Răzvan Ungureanu, anunța că va face Sărbătorile „în esență” acasă, și-i cerea demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea (n-a spus dacă îi retrage și încrederea). În plus, dădea „indicații prețioase” că să știe românii cum să voteze la apropiatele alegeri locale.
Totuși, am insistat să văd cum analiza situația economică a țării domnul Iohannis acum doi ani. Când… „ce să vezi?” Analiză… „pauză”. Am citat expresiile domnului Iohannis pentru că este posibil să fie informat despre această postare. Și, așa cum spunea acum doi ani, „În momentul în care primim informări, le citim şi ne considerăm informaţi.”

Vacanțe plăcute!”

1 comentariu la “Șerban Nicolae îl trage de mânecă pe Iohannis: Analiză… „pauză”

  1. Sasu-i „tufa” ca economist ! Si….nu numai !!! In plus e rauvoitor, a abandonat neutralitatea impusa de Constitutie, deci….trebuie dat afara! Punct !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *