Skip to content
Politică

Şerban Nicolae, ironie usturătoare la Traian Băsescu: „Personajul era Cetăţeanul Alăptat”

Senatorul PSD Şerban Nicolae lansează o ironie usturătoare contra fostului preşedinte Traian Băsescu, după ce acesta a îndemnat la boicotarea produselor care îşi fac reclamă pe Antena 3 şi Antena 1.

Sâmbătă după-amiază, Băsescu a scris pe Facebook:

„Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1!

Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm.
Dacă sunteţi «băsişti», atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse.
Şi chiar dacă nu sunteţi «băsişti», cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3.
Vă mulţumesc”.

În seara aceleiaşi zile, jurnalistul Mirel Curea de la Evenimentul Zilei a reacţionat sarcastic, tot pe Facebook:

„Base, bine ca le-ai enumerat, praleo, ca sa stie lumea ce sa cumpere, ca tot ce lauzi tu parjolesti, tot ce injuri, infloresti. 

Tot asa ai zis si cand cu faza «va rog eu, presedintele tarii, sa nu va mai uitati la Antene», de le-ai dublat alora audientele.

P.S. In loc de Strepsils pentru raceli, ia Carmol, ca strecurat prin paine, cu putina gheata, este bun”.

La postarea lui Mirel Curea, senatorul PSD Şerban Nicolae a comentat: „Cand auzi ca Basescu si Lazaroiu (Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu – n.r.) beau Zuzu… iti vine sa crezi ca personajul din «O scrisoare pierduta» era, de fapt, Cetateanul Alaptat…”

Ulterior, parlamentarul a revenit cu un status în care face aluzie la eurodeputatul Monica Macovei.

„Băsescu Traian, Iorga Narcisa (fosta şefă a CNA – n.r.) şi Lăzăroiu Cum-îl-mai-cheamă au anunțat că boicotează lactatele unei companii. Eu îi cred. Eram chiar convins că au boicotat lactatele, dintotdeauna… cu siguranță, bătrâna procuroare comunistă va face acelaşi anunț. Keep walking!” a punctat Şerban Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *