Skip to content
Politică

Șerban Nicolae (PSD) vorbește despre ”disperarea” lui Iohannis: Discursuri din ce în ce mai absurde, mai incoerente și mai iraționale

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Șerban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, după declarația de presă a lui Klaus Iohannis, că discursurile șefului statului sunt „din ce în ce mai absurde, mai incoerente și mai iraționale”.

„Disperarea lui Klaus Werner Iohannis duce la discursuri din ce în ce mai absurde, mai incoerente și mai iraționale. A spus că amenzile au salvat vieți – în mintea lui amenzile erau salvatoare de vieți, nu măsurile de prevenire și de combatere a răspândirii virusului, nu efortul făcut de personalul medical.

" "
" "

Asta arată că a pierdut orice urmă de rațiune”, a spus Șerban Nicolae, într-o intervenie telefonică la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a ieșit, joi, cu un nou atac la adresa social-democraților, afirmând că „PSD a lucrat mult și prost, toxic de-a dreptul, în Parlament”, șeful statului adăugând că a rămas „același partid preocupat doar să-și salveze baronii”.

Președintele Klaus Iohannis a spus, în contextul în care Curtea Constituțională a stabilit că amenzile date în perioada stării de urgență încalcă Legea fundamentală, că „PSD și acoliții săi, sunt cei care fac tot posibilul ca efortul de reconstrucție al întregii națiuni să eșueze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *