Skip to content
Sport

Serialul ”Dallas” nu va mai continua

Noul serialul „Dallas” s-a încheiat pe 22 septembrie, odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al treilea sezon, informează Mediafax.

TNT a decis să nu reînnoiască «Dallas». Suntem foarte mândri de acest serial, care a sfidat toate aşteptările şi a reprezentat o continuare valoroasă a poveştii familiei Ewing. Mulţumim tuturor celor implicaţi în acest show, de la minunaţii actori din distribuţie şi până la impecabila echipă de producţie, condusă de Cynthia Cidre şi Mike Robin. Vrem să mulţumim oamenilor din Dallas pentru ospitalitatea lor caldă şi generoasă din timpul filmărilor pentru acest serial”, a precizat purtătorul de cuvânt al postului TNT.

Al treilea sezon al versiunii moderne a serialului „Dallas” s-a încheiat recent cu moartea personajului Christopher Ewing, interpretat de actorul Jesse Metcalfe, însă această strategie şocantă a producătorilor nu s-a tradus într-o creştere spectaculoasă a audienţei show-ului.

Noul „Dalas” a fost vizionat la debutul său de 7 milioane de telespectatori în 2012, însă audiența serialului a scăzut considerabil în sezoanele următoare.

Ultimul episod din cel de-al treilea sezon, difuzat în Statele Unite pe 22 septembrie, a fost urmărit de 1,7 milioane de telespectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *