Skip to content
Politică

Serviciile secrete, în alertă. Pregătiri febrile pentru întâlnirea de la Sinaia a extremiştilor

Serviciile secrete, în alertă. Pregătiri febrile pentru întâlnirea de la Sinaia a extremiştilor!

Şefa extremiştilor francezi, Marine Le Pen, dar şi alţi lideri xenofobi europeni se vor afla sâmbătă în România, la Sinaia, la Conferinţa internaţională „Europa noastră – Europa Naţiunilor”.

Printre europarlamentarii care vor participa la eveniment se numără Marine Le Pen, preşedintele Frontului Naţional din Franţa, Edouard Ferrand şi Ludovic de Danne (de asemenea, din Franţa), Riccardo Molinari, vicepreşedinte al Ligii Nordului din Italia, cehii Tomio Okamura şi Radim Fiala, dar şi olandezul Marcel de Graaff.

Conferinţa va fi organizată de europarlamentarul Laurenţiu Rebega, cunoscut pentru discursul său radical. Acesta este cercetat de DNA într-un dosar de spălare de bani.

”Dorim să subliniem că demersul nostru este radical, dar nu este extremist. Noi credem că marele risc în viitorul imediat în ţările europene este ca, în faţa atentatelor teroriste şi a valurilor de migranţi, să se ridice bande ad hoc înarmate, grupuri paramilitare ilegale sau lupi singuratici de genul Anders Breivik, care să genereze confruntări şi instabilitate cronică. Nu ne dorim aşa ceva!”, a declarat Rebega, potrivit cancan.ro.

El s-a alăturat în iulie anul trecut grupului extremist din Parlamentul European, condus de Le Pen.

Amintim că liderul Frontului Naţional din Franţa a fost în urmă cu puţină vreme în centrul unui scandal uriaş după ce a postat pe reţelele de socializare fotografii cu execuţii ale grupării teroriste Stat Islamic.

1 comentariu la “Serviciile secrete, în alertă. Pregătiri febrile pentru întâlnirea de la Sinaia a extremiştilor

  1. Care sinteti destepti, de exemplu docta Safyoiu,de ce astia sint extremisti si ISIS si invadatorii sint fecioare neprihanite. Care e spilul? De ce unii sint buni.invadatorii islamisti, iar ceilalti sint extremisti. Ca asa vrea Merkel si Soros si altii asemenea? Vor sa termine Europa natiunilor, cultura si traditia crestina in numele unei ideologii ciudate ,care nu are nici o legatura cu traditiile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *